Az I'mbesideyou Inc. elindította "UNION OF EMOTIONS" elnevezésű szolgáltatását, amely mesterséges intelligenciát alkalmaz annak vizualizálására, hogy buzdítják egymást az emberek a nemzeti határokon keresztül

Tokió–()–Az I’mbesideyou Inc. (Setagaya-ku, Tokyo, vezérigazgató: Shozo Kamiya, a továbbiakban “I’mbesideyou”) 2021. július 23-án, egy nemzetközi sportesemény nyitónapján elindította a “UNION OF EMOTIONS” (ÉRZELMEK UNIÓJA) elnevezésű szolgáltatását. Ez az első alkalom, hogy képesek vagyunk érzelemelemző mesterséges intelligenciára (AI) támaszkodva vizualizálni azt, milyen érzelmeket vált ki, amikor az emberek bátorítják egymást.

Már 20000-nél is több buzdító üzenetet küldtek több mint 14 ország mintegy 79 városából szerte a világról, és a világ minden tájáról érkező buzdító üzenetek által kiváltott érzelmek látványa a közösségi oldalakon számos embert hatott meg.

Az ÉRZELMEK UNIÓJA az első olyan szolgáltatás a világon, amely mesterséges intelligenciára támaszkodva valós időben mutatja meg, hogyan kapcsolódnak egymáshoz az emberek érzelmeik révén. A szolgáltatás a tervek szerint augusztus 8-ig, a nemzetközi sportesemény záróünnepségének időpontjáig áll majd rendelkezésre.

Buzdítás a világ minden tájáról:

A világ különböző országaiból küldött buzdító üzeneteket egy földgömbön ábrázolja az I’mbesideyou érzelemelemző technológiája. Az I’mbesideyou abban a reményben indította el ezt a szolgáltatást, hogy a világ különböző tájain élő emberek azáltal, hogy a sportolók erőfeszítéseit támogató, nemzeti határokon átívelő, inspiráló üzeneteket küldenek, át tudják érezni, hogy kapcsolatban állnak embertársaikkal és ők maguk is részét képezik a bolygón élő emberiségnek.

https://world-emotions.imbesideyou.com/index.html

A felhasználók reakciói:

A világ különböző tájairól érkező buzdítások közt nem csak egy adott ország lakosai által a saját versenyzőiknek küldött buzdító üzenetek szerepeltek: sokan voltak, akik más országok sportolóit is bátorították.

Ez idáig az emberek már 20000-nél is több buzdító üzenetet küldtek több mint 14 ország mintegy 79 városából.

https://world-emotions.imbesideyou.com/index.html

Ugyanakkor a szolgáltatás megmutatja a sportesemény nyitóünnepségének részét képező KIMONO projekt fényképeit is: a világ országait 213 különféle kimonó és obi jelképezte, amelyeknek fotóit (az adott országok nevével kísérve) megtekinthetik a szolgáltatás felhasználói.

Amit a “AZ ÉRZELMEK UNIÓJÁRÓL” tudni kell…

A UNION OF EMOTIONS (ÉRZELMEK UNIÓJA) egy különleges szolgáltatás, amely az I’mbesideyou érzelemfelismerő technológiájának használatával segíti az embereket szerte a világon az egymáshoz való érzelmi kapcsolódásban azáltal, hogy rögzít és közzétesz videókat és fényképeket a sportolókat buzdító emberekről.

A szolgáltatás teljes mértékben díjmentes és nem tartalmaz hirdetéseket.

A szolgáltatás célja kizárólag az, hogy ösztönözést adjon a fizikailag jelen lévő nézők hiányában versenyző sportolóknak.

Azok számára, akik nem szeretnének fényképet vagy videót készíteni magukról, a szolgáltatás elindítása óta egy új gomb került hozzáadásra a virtuális kezelőfelülethez, amelynek segítségével mindössze egyetlen kattintással küldhetnek buzdítást a sportolóknak.

Az I’mbesideyou reméli, hogy az emberek szerte a világon szívesen igénybe veszik a szolgáltatást, és a sport szeretete révén kapcsolódni tudnak egymáshoz.

Gondolataink:

Az I’mbesideyou-t megdöbbentette, hogy a világ legismertebb sporteseménye, amelynek helyszíne idén a saját országunk, a nézők kizárásával kerül lefolytatásra. Elgondolkoztunk, mit tehetne az I’mbesideyou a sportolókért, akiknek ilyen szokatlan körülmények között kell versenyezniük. Mit tehetne az I’mbesideyou azokért a világ különböző tájain élő emberekért, akik alig várták, hogy a sportesemény helyszínén szurkolhassanak a sportolóknak? Ennek eredményeként született meg a “UNION OF EMOTIONS”.

Az I’mbesideyou ezzel a szolgáltatással szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a COVID-19-járvány okozta szenvedés egy új korszak eljövetelére vonatkozó reménnyé alakuljon át. Ha Ön is így érez, és egyetért velünk, kérjük, támogassa erőfeszítéseinket azzal, hogy megosztja a szolgáltatást biztosító weboldal címét (azaz az URL-t [Uniform Resource Locator {egységes erőforrás-helymeghatározó}]), valamint a “#UNIONOFEMOTIONS” hashtaget.

https://world-emotions.imbesideyou.com/index.html
#UNIONOFEMOTIONS

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *