I’mbesideyou Inc. heeft de service ‘UNION OF EMOTIONS’ gelanceerd, die AI gebruikt om te visualiseren hoe we elkaar over nationale grenzen aanmoedigen

TOKIO–()–I’mbesideyou Inc. (Setagaya-ku, Tokio CEO: Shozo Kamiya, hierna I’mbesideyou genoemd) heeft op 23 juli 2021, de openingsdag van een internationaal sportevenement, de service ‘UNION OF EMOTIONS’ gelanceerd. Dit is de eerste keer dat we kunnen visualiseren hoe mensen elkaar aanmoedigen met emotie-analyse met AI.

Er zijn al meer dan 20.000 aanmoedigingen verzonden vanuit meer dan 79 steden in meer dan 14 landen over de hele wereld. Het zien van de aanmoedigingen, die de hele wereld rondgaan, heeft veel mensen op social media ontroerd.

UNION OF EMOTIES is ‘s werelds eerste voorbeeld van een realtime verbinding tussen de emoties van mensen in verschillende landen met behulp van AI. De planning is dat de service beschikbaar is tot 8 augustus, wanneer de sluitingsceremonie van het internationale sportevenement zal worden gehouden.

Wereldwijde aanmoedigingen:

aanmoedigingen vanuit de hele wereld zullen op de aardbol worden gevisualiseerd met behulp van de emotie-analysetechnologie van I’mbesideyou. I’mbesideyou is aan deze reis begonnen in de hoop dat mensen van over de hele wereld een gevoel van verbondenheid met de wereld en met zichzelf zullen voelen door elkaar inspiratie te sturen voor de inspanningen van de atleten en door nationale grenzen te overschrijden.

https://world-emotions.imbesideyou.com/index.html

Reactie van gebruikers:

Deelnemers van over de hele wereld moedigen niet alleen hun eigen land aan, maar ook andere landen.

Er zijn al meer dan 20.000 berichten geplaatst vanuit meer dan 79 steden in meer dan 14 landen.

https://world-emotions.imbesideyou.com/index.html

Daarnaast werden foto’s van het KIMONO-project, dat naar verwachting tijdens de openingsceremonie zou worden getoond en landen van over de hele wereld zou uitbeelden met 213 verschillende soorten kimono’s en obi’s, geplaatst met de namen van de landen.

Over ‘UNION OF EMOTIONS’

UNION OF EMOTIONS is een service die gebruikmaakt van de emotieherkenningstechnologie van I’mbesideyou om mensen over de hele wereld te helpen met elkaar in contact te komen met behulp van emoties door video’s en foto’s van mensen die atleten aanmoedigen vast te leggen en te plaatsen.

De service is volledig gratis en bevat geen advertenties.

Het is uitsluitend een poging om atleten aan te moedigen tijdens hun wedstrijden zonder toeschouwers.

Voor degenen die zich niet op hun gemak voelen bij het plaatsen van foto’s of video’s is er sinds de release een nieuwe knop toegevoegd waarmee gebruikers de atleten met slechts één klik kunnen aanmoedigen.

I’mbesideyou hoopt dat mensen over de hele wereld zich geroepen voelen om deel te nemen en met elkaar in contact te komen door sporters toe te juichen.

Onze antwoorden:

I’mbesideyou was volledig verrast door het nieuws dat ‘s werelds beroemdste atletiekevenement, dat in ons eigen land wordt gehouden, zonder toeschouwers zou plaatsvinden. Wat kan I’mbesideyou doen voor de atleten die onder ongebruikelijke omstandigheden moeten presteren? Wat kan I’mbesideyou doen voor de mensen over de hele wereld die uitkijken naar hun bezoek aan de wedstrijden op locatie? Het resultaat van ons eigen antwoorden op deze vragen is ‘UNION OF EMOTIONS’.

I’mbesideyou werkt aan deze service om het lijden dat wordt veroorzaakt door COVID-19 om te zetten in hoop voor een nieuw tijdperk. Als u onze visie deelt, toon dan uw steun en deel de URL van de website van de service en de hashtag ‘#UNIONOFEMOTIONS’.

https://world-emotions.imbesideyou.com/index.html
#UNIONOFEMOTIONS

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *