Samenvatting: Arqit registratieverklaring met betrekking tot bedrijfscombinatie met Centricus Acquisition Corp. van kracht verklaard door SEC

LONDEN–()–Arqit Limited (“Arqit”), een leider in kwantum codering technologie, heeft vandaag de registratieverklaring op formulier F-4 aangekondigd in verband met de eerder aangekondigde bedrijfscombinatie (de “Bedrijfscombinatie”) met Centricus Acquisition Corp. (“Centricus”) (Nasdaq: CENHU, CENH, CENHUW), een beursgenoteerde onderneming voor overnames voor speciale doeleinden, is van kracht verklaard door de Securities en Exchange Commission (de “SEC”). Na sluiting zullen de gewone aandelen en warrants van Arqit Quantum Inc., een bedrijf dat is opgericht om de bedrijfscombinatie te voltooien, op NASDAQ worden genoteerd onder de nieuwe tickersymbolen “ARQQ” en “ARQQW”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *