Samenvatting: EML ontvangt overheidsaanbesteding van Noord-Ierland voor een economische stimulansoplossing van AU$ 273 miljoen

BRISBANE, Australië–()–EML Payments (ASX: EML) (S&P/ASX 200) is verheugd een aanbesteding te winnen om een economische stimulans van AU$ 273 miljoen uit te betalen aan de burgers van Noord-Ierland via prepaidkaarten van Mastercard. De nieuwe High Street Scheme (HSS) geeft iedereen die in Noord-Ierland woont van 18 jaar en ouder een prepaidkaart ter waarde van £ 100 om te besteden in lokale bedrijven. Het volgt de innovatieve, eerste op kaarten gebaseerde stimuleringsoplossing ter wereld die EML en Mastercard in 2020 voor de regering van Jersey hebben ontwikkeld.

”Deze regeling is een belangrijk onderdeel van het actieplan voor economisch herstel van mijn ministerie en zal een zeer welkome impuls geven aan onze winkelstraten, die zwaar zijn getroffen door de COVID-19-pandemie”, aldus Gordon Lyons, de minister van Economische Zaken van Noord-Ierland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *