Samenvatting: QuadraGen kondigt de lancering aan van zijn Next Generation Commercial Loan Processing SaaS-platform en Edward Ho treedt toe als voorzitter

NEW YORK–()–QuadraGen kondigt de lancering aan van zijn volgende generatie commerciële leningservice SaaS-platform om financiële instellingen te helpen bij het transformeren van hun complexe verwerkingscapaciteiten voor leningen. Het QuadraGen-platform ondersteunt verschillende gebieden van leningactiviteiten, waardoor een efficiëntere en effectievere verwerking van leninginformatie, risicobeheer en besluitvorming mogelijk wordt.

Het QuadraGen SaaS-platform bestaat uit een suite van onafhankelijk inzetbare microservices die bestaande technologie aanvullen, hiaten opvullen waar processen en functies niet goed worden uitgevoerd, of legacy-mogelijkheden vervangen door de volgende generatie software. De belangrijkste onderscheidende factor van QuadraGen is het team van experts, die tientallen jaren ervaring hebben met commerciële kredietverlening om complexe problemen met leningtransacties te begrijpen en op te lossen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *