Samenvatting: Square, Inc. kondigt plannen aan om Afterpay te verwerven, waardoor verdere integratie tussen de verkopers en de cash-app-ecosystemen wordt versterkt en mogelijk gemaakt

SAN FRANCISCO & MELBOURNE, Australië–()–Square, Inc. (NYSE: SQ) en Afterpay Limited (ASX: APT) hebben vandaag aangekondigd dat ze een Scheme Implementation Deed zijn aangegaan op grond waarvan Square heeft ingestemd met de overname van alle aandelen in Afterpay uitgegeven door middel van een aanbevolen door de rechtbank goedgekeurd Scheme of Arrangement. De transactie heeft een impliciete waarde van ongeveer US $ 29 miljard (A $ 39 miljard) op basis van de slotkoers van gewone aandelen Square op 30 juli 2021, en zal naar verwachting in alle aandelen worden betaald. De overname is bedoeld om de bedrijven in staat te stellen aantrekkelijkere financiële producten en diensten te leveren die de toegang tot meer consumenten vergroten en meer inkomsten genereren voor handelaren van elke omvang. De afronding van de transactie wordt verwacht in het eerste kwartaal van kalenderjaar 2022, onder voorbehoud van het voldoen aan bepaalde afrondingsvoorwaarden die hieronder worden beschreven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *