Samenvatting: Takeda levert solide resultaten voor het eerste kwartaal van FY2021, positionering van het bedrijf om de omzetgroei en aanhoudende pijplijnvooruitgang te versnellen

OSAKA, Japan–()–Takeda Pharmaceutical Company Limited (TOKYO:4502/NYSE:TAK) (“Takeda”) heeft vandaag de financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2021 (periode eindigend op 30 juni 2021). Op basis van de solide resultaten over het eerste kwartaal bevestigde het bedrijf ook zijn managementrichtlijnen en prognoses voor het boekjaar 2021. Fiscaal jaar 2021 blijft een jaar van buiging, waarbij Takeda gepositioneerd is voor topline-versnelling en voortdurende vooruitgang in de pijplijn, inclusief kritieke indieningen bij de regelgeving, mogelijke goedkeuringen en aanvullende nieuwe moleculaire entiteiten (NME’s) die vooruitgang boeken in cruciale studies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *