Samenvatting: Velodyne Lidar introduceert Vella Development Kit voor het bouwen van autonome oplossingen

SAN JOSE, Calif.–()–Velodyne Lidar, Inc. (Nasdaq: VLDR, VLDRW) heeft vandaag een nieuwe softwareontwikkelingskit aangekondigd waarmee klanten de geavanceerde mogelijkheden van Velodyne’s Vella lidar-perceptiesoftware kunnen gebruiken in hun autonome oplossingen. Met de Vella Development Kit (VDK) kunnen bedrijven de time-to-market versnellen om geavanceerde lidar-mogelijkheden te bieden aan autonome voertuigen, geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS), mobiele bezorgingsapparatuur, industriële robotica, drones en meer.

VDK helpt bedrijven hun ontwikkelingsbronnen efficiënter te gebruiken door de tijd en moeite die nodig is om 3D lidar-sensoren in applicaties te integreren, te verminderen. De Vella-verwerkingsfuncties in VDK vertalen onbewerkte puntenwolkgegevens in realtime naar rijkere, meer beschrijvende informatie. Deze waarnemingsuitgangen op een hoger niveau, zoals objectclassificatie, snelheidsmeting, semantische scènesegmentatie en obstakeldetectie, kunnen direct worden gebruikt door autonome systeemontwikkelaars zonder diepgaande kennis of expertise in lidar-verwerking.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *